ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ «ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ»

Katiki Domokou

Μια παραδοσιακή συνταγή που χάνεται στους αιώνες.Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές» είναι το μυστικό που διαδόθηκε από γενιά σε γενιά και από στόμα σε στόμα. Παράγεται στην περιοχή του Δομοκού του Νομού Φθιώτιδας, από 100% αγνό αιγοπρόβειο γάλα από πιστοποιημένες φάρμες, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή που μέχρι και σήμερα το καθιστά μοναδικό. Φρέσκο, παραδοσιακό ελαφρύ τυρί – με μόλις 13% λιπαρά – με εξαιρετική γεύση, μοναδική υφή, κι ευχάριστο άρωμα που τους ξετρελαίνει όλους, από την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσουν.

Ένα γνήσιο ελληνικό προϊόν με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.). Το Π.Ο.Π. είναι η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας που εγγυάται ότι τα προϊόντα παράγονται και ωριμάζουν σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση. Επίσης, αποτελεί εγγύηση για τη μη χρήση χημικών πρόσθετων και την καταγωγή του γάλακτος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δεκάδες τρόπους στο καθημερινό τραπέζι. Συνδυάζεται ιδανικά σκέτο πάνω σε ψωμί, σε σαλάτες, στην κουζίνα σε πεντανόστιμες συνταγές ακόμα και σε γλυκά ή απολαυστικά επιδόρπια.

Αναζητήστε το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές» στα ράφια σε συσκευασίες των 200γρ. & 1 κιλού, αλλά και χύμα στον πάγκο των τυροκομικών και απολαύστε την μοναδική του γεύση!

Τώρα οι Ορεινές Πλαγιές φέρνουν το νέο ‘Γευματάκι’. Ένας μοναδικός συνδυασμός ο οποίος περιέχει Κατίκι Δομοκού με γευστικά κρουτόν. Η συσκευασία περιέχει δικό της αεροστεγώς κλεισμένο κουταλάκι, ώστε να αποτελεί ένα γρήγορο και ελαφρύ ‘γευματάκι’ οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το «Γευματάκι» με κρουτόν κυκλοφορεί σε πρακτική, ατομική συσκευασία 142γρ. και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και της διατροφής μας.

Φρέσκο Τυρί με αλοιφώδη υφή από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα.
Μέγιστη υγρασία 75%.
Ελάχιστα Λιπαρά επί ξηρού 40%.
Προέλευση Ελλάδα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΝΑ 100g

Ενέργεια702kj/169kcal
Λιπαρά 13g
εκ των οποίων κορεσμένα 8g
Υδατάνθρακες3g
εκ των οποίων σάκχαρα 3g
Πρωτεΐνες10g
Αλάτι1g