ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δεσμευόμαστε, μέσω της Πολιτικής Ποιότητας, να θέτουμε τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για το σύνολο των διαδικασιών λειτουργίας μας και να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, συσκευασίας, διανομής και ελέγχου των προϊόντων μας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Ήπειρος Α.Ε.Β.Ε διατηρεί Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά BRC Global Standard, της Βρετανικής Ένωσης Λιανεμπορίου, αναγνωρισμένο από την  Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI). Επιπλέον, στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχουμε πιστοποιηθεί με το διεθνές αναγνωρισμένο περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001:2015. Το σύνολο των πιστοποιήσεων εκδίδεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), μέλος του Ομίλου TÜV NORD GROUP.

Παράλληλα η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό πιστοποίησης Agrocert – Ο.Π.Ε.Γ.ΕΠ για την παραγωγή του Προϊόντος Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ.

Από την παραλαβή του γάλακτος, έως και τη διανομή, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε τα προϊόντα μας να είναι απλά μοναδικά.