Μους από Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού με σως φράουλας
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά

Υλικά για 6 άτομα:mous-katiki-me-fraoules2

  • 250 γρ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 500 ml κρύα κρέμα γάλακτος
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 2 φλ. φράουλες, κομμένες στη μέση
  • 4 κ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει σαντιγί.


  2. Προσθέτουμε το Κατίκι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα απαλά, με μία σπάτουλα.


  3. Μοιράζουμε το μίγμα σε έξι ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο. Βάζουμε τις φράουλες στο μούλτι μαζί με τη ζάχαρη και το λεμόνι και τις χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία λεία σος.


  4. Λίγο πριν το σερβίρισμα περιχύνουμε τις μους που βάλαμε στο ψυγείο με τη σος φράουλας.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.