Ψητά λαχανικά με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού, μπαλσάμικο και μέλι
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:psita-laxanika-me-katiki2

  • 4 κ.σ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • φρέσκο μαϊντανό
Για τη σως:
  • 4 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 κ.σ. νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα μαρινάρουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε στο γκριλ σε δυνατή φωτιά και τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.


  2. Ετοιμάζουμε τη σος βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά. Το ανακινούμε δυνατά για 2-3 λεπτά και περιχύνουμε τα λαχανικά μας.


  3. Μοιράζουμε το Κατίκι, με μικρές κουταλιές, πάνω στα λαχανικά. 


  4. Τέλος, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.