Τυροκαυτερή με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:tirokauteri_me_katiki_domokou

  • 250 γρ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 1 πράσινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε φετάκια, ή 1 κ.γλ. μπούκοβο
  • 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Αλέθουμε στο μούλτι την πιπεριά (ή το μπούκοβο) μαζί με το ελαιόλαδο και τη φέτα.


  2. Μεταφέρουμε το μίγμα σ’ ένα μπολ και προσθέτουμε το Kατίκι.


  3. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά και σερβίρουμε με ψητές φέτες ψωμιού.

Σχόλια
Αγγελα Καρατ / 05-09-2011 10:02

Τόσο απλό και τόοο..σο νόστιμο!!!
Πέτρος / 03-05-2013 12:36

Εξαιρετικό!!!
kostas / 22-03-2014 16:09

apla teleio...bravo droso
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.