Τζατζίκι με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού και παντζάρι
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:tzatziki_me_katiki_domokou

  • 250 γρ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 2 παντζάρια ωμά, αποφλοιωμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • ½ κ.γλ. αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Τρίβουμε τα παντζάρια στο χοντρό τρίφτη.


  2. Τα βάζουμε σ’ ένα μπολ και προσθέτουμε το Κατίκι, το γιαούρτι, το σκόρδο, το λαδόξιδο και το αλάτι.


  3. Ανακατεύουμε καλά και… έτοιμο το τζατζίκι μας!


  4. Αρκεί να το αφήσουμε να «σταθεί» στο ψυγείο για 30 λεπτά ή μέχρι να το σερβίρουμε. Είναι το ιδανικό συνοδευτικό για μπιφτεκάκια και κοτόπουλο στη σχάρα.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.