Εύκολο παστίτσιο με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα

Υλικά για 6-8 άτομα:eukolo-pastitsio-me-katiki2

  • 1 πακ. χονδρά μακαρόνια Νο. 3
  • 500 γρ. κιμά
  • 500 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 500 γρ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για 10 λεπτά. 


  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ντοματάκια. Βάζουμε τον πελτέ, το αλατοπίπερο και την κανέλα και τελευταίο, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.

  3. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε μια λαδόκολλα.


  4. Βάζουμε από πάνω τον κιμά, το Κατίκι και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, που ψιλοκόβουμε. Κλείνουμε τη λαδόκολλα, τη βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε το φαγητό στον φούρνο στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.