Φιλετάκια Μπακαλιάρου με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού και μουστάρδα
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:bakaliaros_me_katiki_domokou

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου, περίπου 800 γρ. (από το σούπερ μάρκετ)
  • 1 ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
  • 4 κ.σ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 4 κ.γλ. μουστάρδα
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • λίγο μαύρο πιπέρι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Απλώνουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας τέσσερα φύλλα λαδόκολλα. Πάνω σε κάθε φύλλο ακουμπάμε ένα φιλέτο μπακαλιάρου και το πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και μπόλικο μαύρο πιπέρι.


  2. Πάνω στο κάθε φιλέτο βάζουμε μία φέτα ντομάτας, 2 ροδέλες πιπεριάς, μία κουταλιά Κατίκι και τέλος, λίγη μουστάρδα μουστάρδα.


  3. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Κλείνουμε τα πακετάκια σφιχτά και τα ακουμπάμε σε ένα ταψάκι.


  4. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 20 λεπτά.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.