Φιλετάκια Μπακαλιάρου με Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού και μουστάρδα
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:bakaliaros_me_katiki_domokou

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου, περίπου 800 γρ. (από το σούπερ μάρκετ)
  • 1 ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
  • 4 κ.σ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
  • 4 κ.γλ. μουστάρδα
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • λίγο μαύρο πιπέρι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Απλώνουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας τέσσερα φύλλα λαδόκολλα. Πάνω σε κάθε φύλλο ακουμπάμε ένα φιλέτο μπακαλιάρου και το πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και μπόλικο μαύρο πιπέρι.


  2. Πάνω στο κάθε φιλέτο βάζουμε μία φέτα ντομάτας, 2 ροδέλες πιπεριάς, μία κουταλιά Κατίκι και τέλος, λίγη μουστάρδα μουστάρδα.


  3. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Κλείνουμε τα πακετάκια σφιχτά και τα ακουμπάμε σε ένα ταψάκι.


  4. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 20 λεπτά.

Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου μας και για την βέλτιστη online εμπειρία σας.

Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies εδω

ΑΠΟΔΟΧΗ Ρυθμίσεις

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε.

Παρακάτω, μπορείτε να ρυθμίσετε τα cookies που δέχεστε να λαμβάνετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την πολίτική μας για τα cookies εδω.

Επιλέξτε τα cookies που επιθυμείτε:

ΑΠΟΔΟΧΗ